Over ons

Het begint allemaal in 1924. Achilles Fermans start in Amstenrade aan de Hommerterallee met een autobedrijf en brandstofverkoop. Zijn 3 zonen, Frans, Pol en Zef zijn al vroeg actief in het bedrijf van hun vader en openen op 22 september 1953 in de buurt van het bedrijf aan de Hommerterallee een Shell-tankstation aan de Hommerterweg. In 1983 besluit Frans Fermans senior het tankstation samen met zijn zoons Achiel en Frans te verbouwen tot autobedrijf met tankstation en shop.

Het oude tankstation moet wijken voor de eerste nieuwbouw en Autoservice Fermans Exclusive maakt een nieuwe start. De zaken gaan dusdanig goed dat in 1994 een nieuwe verbouwing noodzakelijk blijkt. Om aan de wensen van de klant te kunnen blijven voldoen wordt de werkplaats flink uitgebreid en komt er een nieuwe showroom bij. In 2005 wordt een switch gemaakt van Shell naar ESSO. Het tankstation wordt rigoreus verbouwd en vernieuwd. In 2010 wordt vervolgens de gehele shop verbouwd en voorzien van een compleet nieuw interieur om te kunnen voldoen aan de wensen van vandaag de dag.

Autoservice Fermans Exclusive was, is en blijft nog steeds uw vertrouwde partner op het gebied van automobiliteit. 75 jaar BOVAG-lidmaatschap en een score van 9,5 bij de recentste BOVAG-kwaliteitsmeting staan garant voor goede kwaliteit en service, die u als klant bij ons verwacht. Naast verkoop van jonge occasions, nieuwe auto’s en onderhoud aan alle merken bieden wij u alle diensten aan op het gebied van automobiliteit. Of het nu gaat om het repareren van een schade, het regelen van uw autoverzekering of financiering of het vervangen van uw autoruit, voor alles wat te maken heeft met uw auto bent u bij ons aan het juiste adres !

Top