Werkplaats

Onderhoud

In onze moderne werkplaats beschikken wij over alle benodigde tools om onderhoud te verrichten aan alle merken auto’s. Naast de normale werkzaamheden aan uw auto (beurten, APK, uitlaten , banden, remmen enz.) zijn wij ook in staat om motormanagement systemen uit te lezen en storingen te verhelpen. Op alle in onze werkplaats verrichte werkzaamheden geven wij 3 maanden BOVAG-garantie. Heeft uw auto nog fabrieksgarantie en wilt u onderhoud aan deze auto bij ons laten uitvoeren kan dit onder volledig behoud van deze fabrieksgarantie. Wij geven indien gewenst altijd een prijsopgave vooraf.

Airco-Service

U kunt bij ons terecht voor het reinigen, vullen, afpersen (controle op lekkage) en repareren van uw auto-airco.

Autoservice Fermans Exclusive - ShowroomSchadeherstel

Wij repareren elke autoschade professioneel en met garantie. Is de schade verhaalbaar regelen wij de gehele schade-afwikkeling voor u. Heeft u een schade aan uw auto die niet verhaalbaar is maken wij u graag en vrijblijvend een scherpe prijsopgave. U ontvangt van ons kostenloos een vervangende auto en bij een verhaalbare schade nemen wij het eigen risico voor onze rekening.

Glasservice

Wij repareren of vervangen snel en vakkundig uw kapotte autoruit. Autoruitreparatie- en vervanging is er al vanaf € 0,- eigen risico. U dient wel verzekerd te zijn voor ruitschade (vanaf WA-extra). De administratieve afhandeling bij uw verzekering wordt door ons geregeld.

BOVAG

Top